Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μισελέν

Τι προβλέπει η συμφωνία της ΑΕΚ για τον Μισελέν σύμφωνα με τους Γάλλους

Η ΑΕΚ κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και «έκλεισε» τον Κλεμάν Μισελέν της Λανς για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, φέρνοντας μάλιστα τον 24χρονο Γάλλο μπακ από το απόγευμα της Τετάρτης (4/8) στην Αθήνα.

Στην «Ένωση» μπαίνουν πλέον σε φάση ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μισελέν, πραγματοποιώντας τις τελικές συζητήσεις με τη Λανς και ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον γαλλικό σύλλογο. Μάλιστα σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», η συμφωνία των δύο συλλόγων ανέρχεται μαζί με τα μπόνους γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ, με τον 24χρονο Γάλλο μπακ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας ΑΕΚ - Λανς αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, όπως και τα ιατρικά και εργομετρικά του ποδοσφαιριστή.  Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ με τον Μισελέν κλείνει ακόμα μια σημαντική ανάγκη που είχε στο ρόστερ της και παρέμενε ανοικτή, δηλαδή την απόκτηση του βασικού δεξιού μπακ που αποτελούσε προτεραιότητα. Έτσι μπορεί να επικεντρωθεί πλέον και στο ζήτημα που έχει να κάνει με τον αριστερό εξτρέμ, όπου η υπόθεση του Νίκλας Ελίασον παραμένει «ζεστή», έχοντας όμως και εναλλακτικές περιπτώσεις, αλλά και σε έξτρα κινήσεις που υπάρχουν στα υπόψιν.