Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση δεξιού μπακ η ΑΕΚ - Θέλει να έρθει ο Ελίασον

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση δεξιού μπακ η ΑΕΚ - Θέλει να έρθει ο Ελίασον

Η ΑΕΚ συνεχίζει να «τρέχει» τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, με στόχο να κλείσει όλες τις τρύπες στο ρόστερ της μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (21-22/8).

Τη Δευτέρα (2/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί, ενισχύοντας έτσι το αριστερό άκρο της άμυνας και τώρα φουλάρει, ώστε να καλύψει και το κενό στο δεξί άκρο.

Η Ένωση εμφανίζεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με συγκεκριμένο στόχο κι αναμένονται εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Όπως διαρρέεται από το στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων, δεν πρόκειται για τον Στραχίλ Ποπόφ της Χατάισπορ, το όνομα του οποίου έχει «παίξει» αρκετά τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο 31χρονος Βούλγαρος έχει όντως προταθεί και βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ/ Ωστόσο, άλλος φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός.

Για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης τώρα, έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό μία περίπτωση, η οποία κάθε άλλο παρά εύκολη είναι.

Πρόκειται για τον Νίκλας Ελίασον της Νιμ που βρίσκεται στην κορυφή της κιτρινόμαυρης λίστας.

Ο 25χρονος άσος είναι πολύ θετικός στην προοπτική της Ένωσης και μάλιστα, δήλωσε στον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας ότι θέλει να πάει στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, η εν λόγω υπόθεση παραμένει δύσκολη, λόγω των διοικούντων της Νιμ που έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Πάντως, οι άνθρωποι του δικεφάλου φαίνεται να έχουν προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις μαζί τους και οι πιθανότητες να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Ελίασον αυξάνονται.