Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Βόμβα» Κούγια: «Ελληνοαυστραλός ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης με ΠΑΟΚτζή νέο γενικό κουμανταδόρο»!

«Βόμβα» Κούγια: «Ελληνοαυστραλός ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης με ΠΑΟΚτζή γενικό κουμανταδόρο»!

Νέος ενδιαφερόμενος για την αγορά των μετοχών της Ξάνθης μπήκε στο παιχνίδι.

Εκτός από τον ιδιοκτήτη των Τρικάλων, Ηλία Αϊβάζογλου, φαίνεται πως τις μετοχές της ακριτικής ομάδας διεκδικεί και ένας ακόμη επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, πρόκειται για έναν Ελληνοαυστραλό που θέλει να εμπλακεί στον χώρο του ποδοσφαίρου και να αγοράσει τον σύλλογο.

"Γιατί πρέπει να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο η ΠΑΕ Ξάνθη που, όπως έμαθα πριν από λίγο, θα εμφανιστεί ως ιδιοκτήτης ένας Ελληνοαυστραλός που, όπως και ο Καλπαζίδης, μπερδεύει τη μπάλα του ποδοσφαίρου με τη μπάλα του μπιλιάρδου και γενικό κουμάντο θα κάνει ο συμπαθέστατος φίλος του ΠΑΟΚ, μάνατζερ Ανέστης Τσετινές και το γήπεδο της Ξάνθης έχει τόσους φιλάθλους όσους γεμίζουν ένα λεωφορείο, ο Βόλος με τους δήθεν 250 μετόχους, όταν στο γήπεδο και οι οπαδοί δεν περνούν τους 100, αλλά και οι άλλες ΠΑΕ που πριν αποφασίσουν για οποιοδήποτε θέμα θα πρέπει να ρωτήσουν πρώτα τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο;", ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι την προσεχή Δευτέρα (10/8) αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα και να συναντηθεί με τον νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, εκτός από αυτόν τον επιχειρηματία αναμένεται να έρθει σε επαφή και με τους άλλους υποψήφιους αγοραστές, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.