Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μιχάλης Γρηγορίου

Γρηγορίου: «Έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό Άχνας στο πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν  και ο Μιχάλης Γρηγορίου, ήταν καθησυχαστικός για την εικόνα της ομάδας του.

Ο προπονητής της Λαμίας, είπε αρχικά: «Είμαστε κουρασμένοι, κάτι που το αναμέναμε. Είμαστε σε καλό δρόμο από την άποψη ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Τα παιδιά έχουν δουλέψει σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας και στο πρώτο και στο δεύτερο. Ήταν το πρώτο ματς φιλικό και έπαιξαν από 45 λεπτά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

Παιχνίδι με παιχνίδι, φορμαρίζοντας την ομάδα στο κατάλληλο σημείο, θα είμαστε εκεί που θέλουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ νωρίς για μας και το θετικό είναι ότι δεν έχουμε βγάλει τραυματισμούς. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Όσο για το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης; «Θα δούμε τι θα χρειαστούμε μετά το τέλος των φιλικών. Αναμένουμε να δούμε αν πρέπει να κάνουμε άλλη προσθήκη. Γνωρίζεται και εσείς πως το να ψάξουμε για έναν ή δύο παίκτες μέσα στον Αύγουστο δεν είναι τόσο σημαντικό για εμάς. Οι κύριες μεταγραφές έχουν γίνει και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε» είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.