Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό κατά της ΕΠΟ για τις εκλογές!

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προσφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ζητώντας ακύρωση της απόφασης της Γ.Σ  της ΕΠΟ για το θέμα της τροποποίησης του καταστατικού έτσι ώστε να γίνουν εκλογές.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που αντέδρασε δυναμικά στην Γ.Σ. της ΕΠΟ κάνοντας διπλή ένσταση προκειμένου να μην υπάρξει τροποποίηση του καταστατικού και να γίνουν φέτος εκλογές. Οι “ερυθρόλευκοι” θεωρούν πως η θητεία της παρούσας διοίκησης δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν στον σωστό χρόνο.
                                            
Ο Ολυμπιακός μέσω των ενστάσεών του αυτών έκανε λόγο για τετραετή θητεία. Πως η θητεία της παρούσας διοίκησης λήγει τον Αύγουστο του 2021 (οι εκλογές είχαν γίνει στις 18 Αυγούστου 2017).

Κοινώς σημειώνουν πως η τροποποίηση αυτή είναι παράνομη και καταχρηστική. Ο Ολυμπιακός ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και οι αρχαιρεσίες να γίνουν μες στο 2021. Να θυμίσουμε πως υπήρξε ψηφοφορία για να βγει η σχετική απόφαση για εκλογές, το νωρίτερο τον Ιούλιο και το αργότερο τον Οκτώβριο, με την 2η εκδοχή να είναι η πλέον πιθανή.