Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπέος

Γιατί δεν πήγε στον τελικό Κυπέλλου ο Μπέος - Τι είπε για τον Μαρινάκη

Στους λόγους της απουσίας του από τον τελικό Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που επίσης προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

«Είναι λυπηρό όταν ένας άνθρωπος μεγάλος επιχειρηματίας θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης και βρίσκει στα δικά του παιχνίδια τα θεσμικά όργανα και του κάνουν τα χατίρια. Μιλάω για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Επειδή έτσι ήθελε επειδή έχουμε κόντρα να μη βρεθώ στον τελικό και στο γήπεδο της πόλης μου. 

Με αυτά τα καμώματα και τις μικρότητες είπα θα πάω. Όταν στο υγειονομικό πρωτόκολλο βρίσκεται το όνομά μου. Βρέθηκε ένας ταξίαρχος και μου είπε διευκόλυνε το έργο μας και του είπα με ποιο δικαίωμα μου λέτε να μπω ή να μην μπω στο γήπεδο. 

Το πρωτόκολλο έλεγε 360 άτομα. Δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση αστυνομικούς του Βόλου. Αποφάσισα στις 4.30 να ενημερώσω ότι δεν θα πάω. Είναι δυνατόν ένας ιδιώτης για οποιοδήποτε λόγο να παρεμβαίνει σε θεσμικά όργανα κι αυτά δυστυχώς για τη στολή που φοράνε να δηλώνουν υποταγή στις ορέξεις ενός επιχειρηματία. Σκέφτηκα να πάω να κατεβάσω τους διακόπτες και να γελάσει όλος ο κόσμος… Αλλά λέω τι φταίει ο κόσμος.. Αυτό τους άξιζε όμως».  

Για την αλλαγή προπονητή στον Βόλο σημείωσε: «Μπέρδεψα το συναίσθημα με τον επαγγελματισμό στην επιλογή του Τσιώλη, ο οποίος είναι πολύ καλός άνθρωπος και αξιόλογος προπονητής, αλλά έχουμε διαφορετική φιλοσοφία. Το κατάλαβα σύντομα και προς όφελος και του ιδίου και για την ομάδα μας, να βρει ο καθένας το δρόμο του. Θα βρει την ευκαιρία να δουλέψει ο κ. Λόπεθ και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά».