Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παπαβραμίδης: «Με ενδιαφέρει ο Ηρακλής, συζητήσεις για να παίξει στη Super League»

Παπαβραμίδης: «Με ενδιαφέρει ο Ηρακλής, συζητήσεις για να παίξει στη Super League»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο επιχειρηματίας, Χρόνης Παπαβραμίδης, ο οποίος μίλησε για τις επαφές που έχει με τους ανθρώπους του Ηρακλή, ενώ τόνισε πως είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα για αγορά του ΑΦΜ, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» τη νέα σεζόν να παίξουν στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή: «Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του Ηρακλή. Για μένα είναι μεγάλη μου τιμή να ασχοληθώ με τον Ηρακλή, που είναι η πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα. Χωρίς να είμαι Ηρακλής, πήγαινα να βλέπω την ομάδα εκείνη με Χατζηπαναγή και Αϊδινίου. Η σκόνη που… σηκώθηκε όταν ακούστηκε το όνομά μου για τον Ηρακλή με τιμά είναι η αλήθεια.

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, αλλά συζητήσαμε με 3-4 ανθρώπους του Ηρακλή. Είπαμε να δούμε κάποια πράγματα, δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο, γιατί δεν θέλω να απασχολήσω τον κόσμο της ομάδας που είναι πολύ ταλαιπωρημένος. Είμαι και εγώ… παπά, όπως ο Παπαθανασάκης, ο Παπαδόπουλος και δεν θέλω ο κόσμος να με συνδυάσει με… παπάδες.