Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Αποθέωσε τον Σαββίδη και άφησε αιχμή για Μαρινάκη ο Πανταζής: «Αν είναι Ρώσος, τότε είμαι κι εγώ»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής και είπε τα καλύτερα για τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του για την απόκτηση της Καβάλας, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις δηλώσεις του πως ενδιαφέρεται για την Καβάλα: «Τι ήθελα και τα είπα; Από χθες δέχομαι τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα και με ρωτούν για την Καβάλα. Θα δούμε. Καθίστε να δούμε τι θα γίνει φέτος. Θα δουλέψουμε; Είναι αλήθεια πως έχω τρέλα με το ποδόσφαιρο. Είχα στο παρελθόν μετοχές της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αιγάλεω. Ενεργά όμως ασχολήθηκα μόνο με τον Πανιώνιο και τις Εσπερίδες Καλλιθέας στο γυναικείο μπάσκετ».

Για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν είναι φίλος μου από πριν έρθει στην Ελλάδα. Από διάφορες συναυλίες που κάναμε στη Ρωσία. Έρχονταν τότε σύλλογοι από όλη τη Ρωσία. Αργότερα ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Αγαπά τα ποντιακά τραγούδια ο Ιβάν Σαββίδης. Ανοίγει η ψυχή του με τα ποντιακά».

Για τον χαρακτηρισμό «Ρώσος» που απέδωσε στον Ιβάν Σαββίδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Κι εγώ είμαι Ρώσος τότε. Φύγαμε από τη Μικρά Ασία μετά τη γενοκτονία, κάποιοι πήγαν στην Ελλάδα και άλλοι στη Ρωσία και πλέον επιστρέψαμε στην πατρίδα μας. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι Έλληνας, η καρδιά του είναι Ποντιάρα και βοηθάει πολύ κόσμο».