Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: «Ρουκέτα» Κάκου για το πέναλτι του Άρη στη Λεωφόρο

ΒΙΝΤΕΟ: «Ρουκέτα» Κάκου για το πέναλτι του Άρη στη Λεωφόρο

Ο παλαίμαχος διαιτητής Τάσος Κάκος ανέλυσε τις φάσεις στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και, φυσικά, στάθηκε στη φάση του πέναλτι αλλά και την αποβολή του Μαουρίσιο από τον αγώνα, που άλλαξε την αριθμητική ισορροπία στο γήπεδο.

«Βλέπει σπρώξιμο που προκαλεί την πτώση. Αν το σπρώξιμο δεν προκαλούν πτώση δεν υπάρχει παράβαση. Δε πείθομαι ότι υπάρχει παράβαση και κακώς δόθηκε το πέναλτι. Ακόμα και ο ποδοσφαιριστής που το κερδίζει με την αντίδραση του δείχνει ότι δεν το περίμενε. Ήταν και η πρώτη κίτρινη του Μαουρίσιο και μετά ήρθε η αποβολή. Πρόκειται για μία καθοριστική απόφαση, γιατί μετά ήρθε και η δεύτερη κίτρινη, που οδήγησε στην αποβολή», ανέφερε στο αρχικό σχόλιό του στην εκπομπή Total Football ο παλαίμαχος διαιτητής. 

Για τη δεύτερη κίτρινη που έφερε και την αποβολή του Μαουρίσιο: «Μετά το ανοιχτό κοντρόλ που κάνει, πατάει με δύναμη τον αντίπαλο. Τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής το αναγνώρισε σωστά. Είναι απόλυτα σωστή απόφαση αυτή».

Για το χέρι μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού: «Η μπάλα έρχεται σε επαφή με το χέρι του αμυντικού, είναι σε φυσική θέση, σωστά πήρε απόφαση και επέτρεψε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Απόλυτα σωστή και αυτή η απόφαση».