Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κάλυψε πλήρως τον Περέιρα και προανήγγειλε εποχή με Έλληνες διαιτητές ο Χούμπελ - Τα «έχωσε» στους Έλληνες παράγοντες!

Κάλυψε πλήρως τον Περέιρα και προανήγγειλε εποχή με Έλληνες διαιτητές ο Χούμπελ - Τα «έχωσε» στους παράγοντες!

Ο εντεταλμένος των FIFA/UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Χέρμπερτ Χούμπελ, κάλεσε τους παράγοντες να σταματήσουν τις μεταξύ τους αντιδικίες και να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση της βίας και των στημένων αγώνων.

Παράλληλα, κάλυψε τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και διεύκρινισε πως δεν γίνεται να έρχονται διαρκώς ξένοι διαιτητές για τα ματς της Super League 1!

Αναλυτικά η ομιλία του Αυστριακού αξιωματούχου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ:

«Σήμερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουμε μία πανδημία, όλοι έχουν ενωθεί και βλέπουμε πώς επηρεάζεται η κοινωνία από το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να δω ξανά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις ΕΠΣ, τους Big 4 μαζί. Να γίνει μία επανεκκίνηση, να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.  

Αυτό που έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα δεν είναι ο πόλεμος μεταξύ σας, αλλά η βία, οι εμπρηστικές δηλώσεις, τα στημένα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο είτε χάνεις είτε κερδίζεις. Πρέπει κι εσείς να αντιμετωπίζετε όλες τις καταστάσεις με αθλητικό πνεύμα, αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τη Γ.Σ. για παράπονα.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες στον κ. Περέιρα για τα ποσοστά των διαιτητών, δεν ενημέρωσε εκείνος, αλλά οι εμείς ενημερώσαμε τις διεθνείς αρχές, γιατί αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα και δεν πρέπει να γίνεται.

Επίσης, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό με τους ξένους διαιτητές. Δεν γίνεται να συνεχίσει να συμβαίνει. Πρέπει να δώσετε ευκαιρία στους Έλληνες να αγωνιστούν, γιατί και οι ξένοι κάνουν λάθη. Πρέπει να ενωθείτε.

Πρέπει και οι ΕΠΣ και οι ομάδες να λειτουργήσετε μέσα στο πλαίσιο των κανόνων της ομοσπονδίας. Δεν μπορείτε απλά να έρχεστε εδώ και να λέτε πώς πρέπει να είναι οι κανόνες. Πρέπει να είστε ενωμένοι.

Πρέπει κι εσείς να ενωθείτε, να σταματήσετε τη βία και τις δυσφημιστικές δηλώσεις».