Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπέος: «Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί… Τζιμπλάκηδες» (ΦΩΤΟ)

Μπέος: «Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί… Τζιμπλάκηδες» (ΦΩΤΟ)

Δήλωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αναφέρθηκε στις κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί για το «Koriopolis».

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βόλου, μίλησε για μία ηθική δικαίωση, σχολιάζοντας την πειθαρχική τιμωρία από τον Άρειο Πάγο του εφέτη Τζιμπλάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η οριστική και αμετάκλητη πειθαρχική τιμωρία του εφέτη Τζιμπλάκη, από τον Αρειο Πάγο, ενός εκ των δικαστών που πρωτοστάτησαν στη κινηματογραφικού – χολυγουντιανού τύπου σκευωρία που στήθηκε εναντίον μου, αναμφίβολα αποτελεί μια ακόμα ηθική δικαίωση μου.

Αν και εδώ και καιρό έχω απαλλαγεί από κάθε κάθε κατηγορία, τα όσα υπέστην όλα αυτά τα χρόνια από δικαστές τύπου Τζιμπλάκη, δεν μπορούν να με αφήνουν αδιάφορο.

Οπως αδιάφορο δεν με αφήνουν και τα όσα βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας με υποθέσεις όπως αυτές του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου και της απαγωγής του δημοσιογράφου Κουρτζίδη και τα πρόσωπα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται σε αυτές.

Ωστόσο και με βάση την τραυματική μου εμπειρία από τον χώρο αυτό, σας διαβεβαιώ ότι τελικά οι υποθέσεις αυτές ή θα καταλήξουν σε…αδιέξοδο ή θα παραγραφούν. Ενα εκατομμύριο τοις εκατό!

Δυστυχώς, χωρίς να αμφισβητώ τις καλές προθέσεις του Αρείου Πάγου, στους κόλπους της Δικαιοσύνης υπάρχουν πολλοί Τζιπλάκηδες. Που δικάζουν και αποφασίζουν κατά το δοκούν! Ο,τι κι αν σημαίνει αυτό για ανθρώπους που αναζητούν τη δικαίωσή τους…».