Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

ΒΙΝΤΕΟ - Ράσταβατς: «Ο Αστέρας έχει ωριμάσει και αυτό φαίνεται στο γήπεδο»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων μίλησε για την πορεία των κιτρινομπλέ στη Super League 1, αλλά και τους στόχους αυτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται αύριο (25/10, 16:00) τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι τώρα, για την πορεία μας στη Super League 1. Το πολύ σημαντικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει κι ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μία πολύ καλή πορεία».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Απέναντι στον ΟΦΗ, ο στόχος μας είναι ο ίδιος που έχουμε με κάθε αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να προετοιμαστούμε καταλλήλως και προφανώς να κερδίσουμε».

Για το αν μπορεί να διακρίνει βελτίωση σε σχέση με την περυσινή ομάδα: «Εσείς θα μου πείτε. Πιστεύω, όμως, πως ναι. Βλέπω καλύτερη εικόνα, καλύτερα αποτελέσματα, η ομάδα έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στην ομάδα: «Είναι μια συνεχής πορεία βελτίωσης, επομένως προσπαθούμε να βρούμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα μας κάνουν να πάμε λίγο ακόμα παραπάνω. Νομίζω, ότι αυτό μας μένει ακόμα να βρούμε»

Για το μήνυμα στον κόσμο του Αστέρα για τη συνέχεια της σεζόν: «Έχω αρκετές γνωριμίες στην Τρίπολη μέχρι τώρα, επομένως το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς».