Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μάντζιος: "Στράβωσε νωρίς το παιχνίδι, να πετύχουμε τον στόχο μας"

Μάντζιος: "Στράβωσε νωρίς το παιχνίδι, να πετύχουμε τον στόχο μας"

Ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα του Άρη από την ΑΕΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος, που τόνισε πως οι "κίτρινοι" πρέπει να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA o Άκης Μάντζιος μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Όταν κάνεις τέτοια λάθη, γιατί αν δείτε τις στιγμές που δεχτήκαμε το γκολ, είναι παιδαριώδη τα λάθη μας... Ακόμα και μετά το πρώτο πέναλτι, όμως, είχαμε στιγμές με τον Μπερτόγλιο και τον Σίλβα, αλλά δεχτήκαμε το 0-2 μετά από δικό μας κόρνερ. Καταλαβαίνετε ότι όταν τρως τέτοια γκολ, δύσκολα παίρνεις κάτι. Είχαμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράραμε το γκολ, είχαμε και μια φάση με το Σάσα που δε μας βγήκε, δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο».

Για τους λόγους στους οποίους οφείλεται η δραματική βελτίωση της εικόνας του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στράβωσε πολύ νωρίς. Σίγουρα είχαμε εκνευρισμό, καθόλου ηρεμία, αναλωθήκαμε και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τις βαθιές μπαλιές. Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε, είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, να παρουσιάσουμε το παιχνίδι που ξέρουμε»

Για τις επιλογές του στο βασικό σχήμα, που αποφάσισε να «κατεβάσει» τον Άρη με Μαντσίνι στην κορυφή:

«Δεν έχω να πω κάτι για τις επιλογές μου. Και ο Δημήτρης (σ.σ. Μάνος) και ο Κώστας (σ.σ. Μήτρογλου) είχαν προβλήματα τραυματισμού, αλλά στο πρώτο ημίχρονο το πρόβλημα ήταν αμυντικό, όχι επιθετικό».

Για το αν μίλησε με τον Λίντσεϊ Ροζ:

«Όχι, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Όταν ηρεμήσουμε θα κάτσουμε να τα αναλύσουμε όλα».

Για τη συνέχεια του Άρη μετά από αυτό το κακό αποτέλεσμα:

«Συνεχίζουμε, δεν πρέπει να απογοητευθούμε. Μας δυσαρεστεί, δεν το θέλαμε καθόλου, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε να παίξουμε κι άλλα παιχνίδια και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η 2η θέση»