Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συμφωνία με Πορτίγια ο Άρης - «Πέφτει» το ban

Συμφωνία με Πορτίγια ο Άρης - «Πέφτει» το ban

Ολοκληρώθηκαν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον Άρη και τον Πορτίγια αναφορικά με το ban που έχουν οι κιτρινόμαυροι από τη FIFA σχετικά με τις μεταγραφές.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήταν ανένδοτος μέχρι το τέλος στη διαπραγμάτευση, απαιτώντας να πάρει όλα τα λεφτά σε μια εφάπαξ δόση, με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, να καταβάλει όλα τα χρήματα, προκειμένου να απαλλαγεί η ομάδα από το ban που της έχει επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο Πορτίγια πήρε 300.000 και θα πάρει 50.000 ευρώ σε ένα μήνα από σήμερα. Μάλιστα, ο Ισπανός παίκτης απαίτησε να πληρωθεί μέχρι και η εφορία, κάτι που έγινε από τον Καρυπίδη, προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να προχωρήσουν κανονικά στον σχεδιασμό της ομάδας με φόντο τη νέα σεζόν.

Πλέον, ο Άρης αναμένεται μέσα στη μέρα να ενημερώσει τη FIFA, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι διαδικασίες και να απαλλαγεί η ομάδα από το ban που υπάρχει.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Άρη σχολίασαν τις διαπραγματεύσεις που έγιναν με τον Πορτίγια, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως: «Για... ένα μπάνιο στα αποδυτήρια του Ρυσίου θα πάρει 350000. Αυτοί πουλάνε οπαδιλίκι...».

Όσον αφορά το θέμα με τον Φιορίν Ντουρμισάι, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει θετική εξέλιξη, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην ΠΑΕ, με τον Καρυπίδη να δίνει συνολικά περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ για να τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις που υπήρχαν.