Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΕ Άρης: «Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον κ. Γεραπετρίτη - Για άλλους πέρασε τροπολογίες εν μία νυκτί»

ΠΑΕ Άρης: «Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον κ. Γεραπετρίτη και την κυβέρνηση - Για άλλους πέρασαν τροπολογίες εν μία νυκτί»

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα η ΠΑΕ Άρης.

Μετά την ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, οι κιτρινόμαυροι εκτόξευσαν «πυρά» και κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

Κεντρικό θέμα κι αυτής της ανακοίνωσης είναι το ban που έχει επιβληθεί στην ΠΑΕ από τη FIFA, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να αναφέρει εκτός των άλλων: «Σε κάθε περίπτωση οι φίλοι του Άρη να είναι βέβαιοι ότι η διοίκηση της ΠΑΕ χειρίζεται με υπευθυνότητα το ζήτημα του ban και με ή χωρίς τη συμπαράσταση του κ. Γεραπετρίτη θα δώσει σύντομα μια οριστική λύση. Κι ας μην είναι πρόβλημα για το οποίο ευθυνόμαστε εμείς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Περάσανε 49 μέρες από την τηλεδιάσκεψη που είχαμε με τον Υπουργό Επικράτειας, κ. Γεραπετρίτη και έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την κυβέρνηση για το ζήτημα του ban της FIFA.

Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας το τελευταίο διάστημα, ο κ. Γεραπετρίτης και η κυβέρνηση… σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για την πορεία των ενεργειών που ανέλαβε, όπως δεσμεύτηκε (εκτός αν δεν προέβη σε καμία ενέργεια και οι υποσχέσεις της ήταν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;)

Μας προκαλεί έκπληξη και δυσφορία η στάση του κ. Γεραπετρίτη, που ενώ για να εξυπηρετήσει άλλες ΠΑΕ έσπευσε να περάσει τροπολογίες στη Βουλή «εν μία νυκτί», στην περίπτωση του ΑΡΗ έχει μια ανεξήγητη συμπεριφορά.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και συνολικά η οικογένεια του ΑΡΗ αξιολογούν την στάση του κ. Γεραπετρίτη και της κυβέρνησης. Και εφόσον συνεχιστεί αυτή η στάση τους θα συμπεριφερθούν αναλόγως όταν έρθει η ώρα…

Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους (αλλά και από την προκλητική αδιαφορία τους…).

Σε κάθε περίπτωση οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι βέβαιοι ότι η διοίκηση της ΠΑΕ χειρίζεται με υπευθυνότητα το ζήτημα του ban και με ή χωρίς τη συμπαράσταση του κ. Γεραπετρίτη θα δώσει σύντομα μια οριστική λύση. Κι ας μην είναι πρόβλημα για το οποίο ευθυνόμαστε εμείς.

Θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον με περισσότερες αποκαλύψεις...».