Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
214

ΕΠΟ σε Άρη: «Απορρίπτουμε κάθε ισχυρισμό περί λανθασμένων χειρισμών - Οι απειλές σε όσους προκάλεσαν τη σημερινή κατάσταση της ΠΑΕ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, μέσω της οποίας δίνει τη δική της απάντηση στην ΠΑΕ Άρης, η οποία νωρίτερα γνωστοποίησε πως θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις κατά της ομοσπονδίας αναφορικά με το θέμα του ban που υπάρχει από τη FIFA στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Ε.Π.Ο., που συντονισμένα και σε καθημερινή βάση επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις.

Η διοίκηση της Ε.Π.Ο. πολιτεύεται με βάση την τήρηση των κανονισμών του Παιχνιδιού και την προστασία των συμφερόντων των Ελληνικών Συλλόγων, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία, κατόπιν τούτου δε, προφανώς και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί «αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών», καθώς επίσης και περί οποιασδήποτε «αμέλειας» ή «δόλου» διοικούντων και στελεχών της στη συνολική διαχείριση του θέματος που προέκυψε με την Π.Α.Ε. Άρης.

Τούτων δοθέντων, οι όποιες απειλές θα πρέπει να απευθύνονται σε όσους προκάλεσαν, με τους χειρισμούς τους, τη σημερινή κατάσταση στη λαοφιλή Π.Α.Ε. και όχι κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις».