Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εντολή Μητσοτάκη για άμεση λύση στο θέμα του Άρη! - ΠΑΕ και Α.Σ.: «Θα υπάρξει επαφή της κυβέρνησης με τη FIFA»

Εντολή Μητσοτάκη για άμεση λύση στο θέμα του Άρη! - ΠΑΕ και Α.Σ.: «Θα υπάρξει επαφή της κυβέρνησης με τη FIFA»

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Γιώργου Γεραπετρίτη με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Λευτέρη Αρβανίτη, αναφορικά με το θέμα του Άρη με τη FIFA.

Ο υπουργός Επικρατείας ζήτησε όλα τα σχετικά έγγραφα και δεσμεύθηκε να επικοινωνήσει με τον αντιπρόεδρο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκρέγκ Κλαρκ, για το θέμα που έχει προκύψει.

Μάλιστα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι είναι εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να βοηθηθεί ο Άρης που εφάρμοσε το ελληνικό δίκαιο και όχι το κανονιστικό πλαίσιο της FIFA.

Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, ΠΑΕ και Α.Σ. Άρης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως η κυβέρνηση έδειξε θέρμη για να βρεθεί μια δίκαιη λύση στην υπόθεση του ban που επέβαλε η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Άρη:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA.

Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές.

Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».