Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Πατάει» Αθήνα και ανακοινώνεται από τον Απόλλωνα ο Πετράκης - Λόγω… αφωνίας καθυστέρησε το deal

«Πατάει» Αθήνα και ανακοινώνεται από τον Απόλλωνα ο Πετράκης - Λόγω… αφωνίας καθυστέρησε το deal

Εν αναμονή της έλευσης του Γιάννη Πετράκη βρίσκονται στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Κρητικός πρώην κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων, έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο Πετράκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο την Δευτέρα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί επίσημα από τον Απόλλωνα.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι το deal μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών καθυστέρησε, λόγω... αφωνίας! Ο 62χρονος προπονητής αντιμετώπισε πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές και του είχε συστηθεί να ακολουθήσει αφωνία. Μοιραία, λοιπόν, οι συζητήσεις με τους κυανόλευκους έπρεπε να πάνε πίσω.

Ο Πετράκης, αφού υπογράψει και ανακοινωθεί, θα προχωρήσει στον καταρτισμό του πλάνου της προετοιμασίας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου. Στη συνέχεια θα τεθεί επί τάπητος κι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη, πάντως, έγινε γνωστό πως στη λίστα του Απόλλωνα βρίσκεται ο Αντώνης Ντεντάκης που έχει αποχωρήσει από τον Βόλο. Ο 26χρονος δεξιός μπακ είχε φέτος 18 συμμετοχές με την ομάδα της Μαγνησίας, της οποίας ήταν στέλεχος από το 2017.