Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Ξανά στο προσκήνιο ο Αλί Μοχάμεντ για τον Παναθηναϊκό

ΒΙΝΤΕΟ: Ξανά στο προσκήνιο ο Αλί Μοχάμεντ για τον Παναθηναϊκό

Η περίπτωση του Αλί Μοχάμεντ έχει τεθεί στα υπόψιν του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές του Τύπου του Ισραήλ, η ομάδα του τον κοστολογεί στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε ενδιαφέρον για τον Μοχάμεντ, πλην όμως οι πράσινοι δεν πρόκειται να πληρώσουν τα χρήματα που αξιώνει η Μπεϊτάρ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του Αφρικανού χαφ, καθώς ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου της Ιερουσαλήμ την αποδέσμευσή του, εξαιτίας της κόντρας που έχει με τους οπαδούς, αλλά και γιατί θεωρεί πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρει μεταγραφή.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει κιόλας ότι το αίτημά του θα ικανοποιηθεί. Η Μπεϊτάρ δεν έχει αντιδράσει επίσημα, αλλά τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο τον 26χρονο Αφρικανό (υπήκοο του Νίγηρα) κεντρικό μέσο. Στις επόμενες ώρες επίκειται επαφή των παραγόντων της ομάδας με τον ατζέντη του Αλί Μοχάμεντ κι αναμένεται να του ζητήσουν να φέρει πρόταση για να φύγει.