Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπατάλια

«Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για τον Μπατάλια»

Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού διατηρούν χαμηλούς τόνους για τα μεταγραφικά και αποφύγουν να σχολιάζουν τις φήμες που προέρχονται από το εξωτερικό. Το βέβαιο είναι πως οι «πράσινοι» δεν βιάζονται στις κινήσεις τους, αφού έχουν περιθώριο για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως στο «τριφύλλι» δεν ασχολούνται με παίκτες. Αντίθετα πραγματοποιούν προεργασία σε κάποιες υποθέσεις, αναμένοντας τις εισηγήσεις του Γιοβάνοβιτς για να αρχίσουν ουσιαστικές συζητήσεις.

Ο 24χρονος Σκοπιανός στόπερ, Ντάρκο Βελκόφσκι είναι ένας που έχει ξεχωρίσει από τη λίστα τους. Ένας άλλος είναι ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ροντρίγκο Μπατάλια, όπως έγραψε η πορτογαλική εφημερίδα «Record».

Η πορτογαλική εφημερίδα επανέρχεται σήμερα στο ζήτημα και δίνει μία πιο προχωρημένη διάσταση στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπατάλια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνθρωπος του «τριφυλλιού» μετέφερε στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας πρόταση για δανεισμό του Αργεντινού με το ιταλικό διαβατήριο, η οποία περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο του 2022.

Το ρεπορτάζ της «Record» υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Σπόρτινγκ σκέφτεται την προσφορά του Παναθηναϊκού και δεν έχει απαντήσει ακόμα. Το βέβαιο είναι πως ο Μπατάλια δεν έχει μέλλον στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», αφού ήδη ο προπονητής, Ρούμπεν Αμορίμ τον έχει ενημερώσει πως δεν τον υπολογίζει και πρέπει να βρει ομάδα για να φύγει.