Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ως το Σαββατοκύριακο «σκάει» μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Πιο πιθανό για καλοκαίρι του Μεντόζα!

Ως το Σαββατοκύριακο «σκάει» μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Πιο πιθανό για καλοκαίρι του Μεντόζα!

Παρά το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει πολύ στο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης στις θέσεις του κεντρικού χαφ και του εξτρέμ, που έχει υποδείξει ο Λάζλο Μπόλονι, φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ η πρώτη κίνηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Πιέρ Ντρεοσί έχει καταλήξει στον βασικό στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και μάλιστα, οι συζητήσεις με την πλευρά του είναι πια σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Σε σημείο, μάλιστα, που να θεωρείται πολύ πιθανό να «κλειδώσει» η μεταγραφή ως το Σαββατοκύριακο!

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους εξτρέμ, ο Στίβεν Μεντόζα της Αμιάν είναι ο εκλεκτός του Γάλλου general manager του Παναθηναϊκού, ο οποίος όμως έχει συναντήσει τις υψηλές απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας για να τον παραχωρήσει τον Γενάρη, παρότι το συμβόλαιό του εκπνέει σε έξι μήνες και ο παίκτης μπορεί να υπογράψει από τώρα σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μέσα στον μήνα είναι μεν λιγοστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ντροεσί έχει σταματήσει την προσπάθεια, έχοντας ωστόσο ως βασικό άξονα την εξασφάλιση της υπογραφής του 28χρονου Κολομβιανού άσου από τώρα για το καλοκαίρι.