Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπάσα

Τι απαντάει ο Παναθηναϊκός για το ενδεχόμενο της απόκτησης του Μπάσα

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί σειρά από δημοσιεύματα που φέρνει τον Βουλνέτ Μπάσα… μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά, η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι πολύ διαφορετική. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sports.se» ο ποδοσφαιριστής έχει πράγματι προταθεί στους “πράσινους”, ωστόσο, εκείνοι δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και το θέμα δεν προχώρησε.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, όταν εκείνος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, η απάντηση που έδωσαν οι άνθρωποι των “πράσινων” ήταν «δεν έχουμε ιδέα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, οπότε δεν μπορούμε να το συζητήσουμε». Επιπλέον, στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Μπάσα  ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και η Βίσλα Κρακοβίας δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο. 

Κλείνοντας, η προαναφερθείσα πηγή επισημαίνει πως σε επικοινωνία με άνθρωπο του Παναθηναϊκού, όλα τα σενάρια γύρω από τον Μπάσα διαψεύστηκαν κατηγορηματικά. Να σημειώσουμε, μάλιστα, πως κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τις πληροφορίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να ξεκαθαρίζουν πως δεν τίθεται κανένα θέμα απόκτησης του παίκτη.