Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναθηναϊκός

Αυτός ο τερματοφύλακας υποστηρίζει ότι τον... θέλει ο Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ)

Οι μεταγραφικές κινήσεις στο ποδόσφαιρο έχουν “παγώσει” λόγω του κορονοϊού, όμως υπάρχει ένας παίκτης που υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός τον έχει στο… στόχαστρό του. Ο 33χρονος τερματοφύλακας της Κάραμπαγκ, Βάγκνερ Ντα Σίλβα, ισχυρίζεται σε δηλώσεις του πως το “τριφύλλι” ενδιαφέρεται για εκείνον.

Ο Βάγκνερ Ντα Σίλβα το συμβόλαιο του οποίου με τους πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. Μάλιστα, υποστήριξε ότι εκτός των “πράσινων” έχουν εκδηλώσει για εκείνον ενδιαφέρον ομάδες από την Κύπρο, την Πορτογαλία και την Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι: «Άκουσα για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για πρώτη φορά. Όμως υπάρχει και άλλη μία κυπριακή ομάδα που θέλει να με δει στις τάξεις της,  ο ΑΠΟΕΛ, που έχει μιλήσει ήδη μαζί μου. 

Είμαστε στα αρχικά στάδια των διαπραγματεύσεων. Επίσης, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να με υπογράψουν.

Δεν θα αναφέρω συγκεκριμένες ομάδες, αλλά υπάρχουν προτάσεις και από αρκετούς συλλόγους της Βραζιλίας και της Πορτογαλίας. Δεν σκέφτομαι όμως τώρα την επόμενη σεζόν, αλλά το πώς και πότε θα ξεφύγουμε από την τρέχουσα κατάσταση».