Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

O’ Jogo: «Μάχη με Σπόρτινγκ για Ρέις ο Ολυμπιακός - Τόσα δίνει στη Ρίο Άβε»

Ο Ολυμπιακός θεωρείται δεδομένο πλέον πως θα κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση αριστερού μπακ και ο παίκτης που φαίνεται πως είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα δεν είναι άλλος από τον Ματέους Ρέις.

Ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς από το περασμένο καλοκαίρι, αφού ο προπονητής των ερυθρόλευκων είχε ζητήσει την απόκτησή του.

Τελικά η μεταγραφή του Ρέις από τη Ρίο Άβε δεν προχώρησε, καθώς οι απαιτήσεις των Πορτογάλων κρίθηκαν υπέρογκες από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, η υπόθεση Ρέις έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι ερυθρόλευκοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους τον Γενάρη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «O’ Jogo», ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πρόταση για τον 25χρονο αριστερό μπακ και προσφέρει 1 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Όμως, οι ερυθρόλευκοι δεν «παίζουν» μόνοι τους, αφού και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει τον παίκτη και μάλιστα, δίνει μεγάλη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για να πείσει τη Ρίο Άβε, αλλά και τον ίδιο τον Ρέις να ντυθεί στα πράσινα.

Το δημοσίευμα τονίζει επίσης πως η Σπόρτινγκ διαπραγματεύεται με τη Ρίο Άβε εδώ και αρκετές μέρες, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να έχει κάνει ήδη την πρότασή του και να περιμένει την ομάδα του Ρέις να αποφασίσει.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεώσει με τη Ρίο Άβε, αφού θέλει να δοκιμάσει άλλου την τύχη του, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να τον έχει στο περιθώριο.