Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Υψηλό το «ενοίκιο» που θέλει ο Ολυμπιακός από τη Μπόκα για τον Σολδάνο

Ο Φράνκο Σολδάνο τυπικά επέστρεψε και πάλι στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά δεν πρόκειται να μείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν είτε να πουλήσουν τον Αργεντινό στράικερ είτε να τον παραχωρήσουν και πάλι δανεικό, αν δεν βρουν τα χρήματα που επιθυμούν.

Ο ίδιος ο παίκτης σκοπεύει να φύγει από τους Πειραιώτες, ενώ και η Μπόκα από την πλευρά της επιθυμεί εκ νέου τον δανεισμό του, μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού ο Ολυμπιακός θέλει αρκετά χρήματα για να τον πουλήσει. Χρήματα που η Μπόκα δεν πρόκειται να δώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, όμως όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι ζητάνε, λοιπόν, από την αργεντίνικη ομάδα 350.000 δολάρια για τον 18μηνο δανεισμό του Σολδάνο στη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ θα μπει και ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του 25χρονου άσου.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Σολδάνο, φέρεται να πιέζει τον Ολυμπιακό να ρίξει τις απαιτήσεις του, ενώ έχει αποφασίσει να πέσει οικονομικά για να διευκολύνει τους Αργεντινούς.

Τα πράγματα για την Μπόκα δεν είναι τόσο απλά, με τον Ολυμπιακό να μην έχει πέσει προς το παρόν από τα χρήματα που θέλει, ενώ έχει δώσει διορία στην ομάδα του Μπουένος Άιρες να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη (9/7).