Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Scottish Sun: «Έτοιμος να αφήσει τη Σέλτικ ο Εντσάμ, έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

Scottish Sun: «Έτοιμος να αφήσει τη Σέλτικ ο Εντσάμ, έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ»

Δημοσίευμα της σκωτσέζικης εφημερίδας «The Scottish Sun» αναφέρει πως η Σέλτικ, προκειμένου να γλιτώσει το συμβόλαιο του Ολιβιέ Εντσάμ, δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του Γάλλου μέσου στην ΑΕΚ.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Εντσάμ έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και περιμένει την απόφαση της Σέλτικ για το εάν θα τον αφήσει ελεύθερο.

Αναλυτικά όσα τονίζονται στο δημοσίευμα:

«Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι έτοιμος να αφήσει τη Σέλτικ με μόνιμη μεταγραφή, αφού έχει έρθει σε συμφωνία 1 εκατομμυρίου δολαρίων ανά έτος αλλού.

Ο 25χρονος παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά δυστυχώς δεν βρήκε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στη Μαρσέιγ. Τα θετικά νέα για τους οπαδούς της Σέλτικ είναι ότι μια νέα μεταγραφή του Εντσάμ είναι πολύ κοντά.

Ο Εντσάμ έχει συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την ΑΕΚ. Ο παίκτης θα μπορούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος αν η Σέλτικ δεν ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του.

Η απομάκρυνσή του από την ομάδα θα ήταν ευεργετική για τα οικονομικά του συλλόγου, καθώς θα ξεφορτωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Δεν είναι ιδανική κατάσταση, αλλά η Σέλτικ πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε ο Εντσάμ να παραχωρηθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο».