Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή για τον Ριστόφσκι η ΑΕΚ»

Record: «Προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή για τον Ριστόφσκι η ΑΕΚ»

Τις επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Στέφαν Ριστόφσκι επιβεβαίωσε και η «Record».

Η πορτογαλική αθλητική εφημερίδα τονίζει ότι η ομάδα της Λισαβόνας προσπαθεί να βρει λύση για την παραχώρηση του Σκοπιανού δεξιού μπακ, αλλά για την ώρα οι διαπραγματεύσεις έχουν «κολλήσει».

Η Σπόρτινγκ θέλει να μπει οψιόν αγοράς 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και παράλληλα, να μη συμμετέχει καθόλου στο συμβόλαιο του Ριστόφσκι. Αυτές οι οικονομικές απαιτήσεις των «λιονταριών», σύμφωνα πάντα με την πορτογαλική εφημερίδα, θεωρούνται οι υψηλές για την ΑΕΚ.

Οι διαπραγματεύσεις, όμως, όπως σημειώνεται, συνεχίζονται για τον 28χρονο διεθνή οπισθοφύλακα, ο όποιος από την αρχή της περιόδου είναι εκτός πλάνων του προπονητή της Σπόρτινγκ και ψάχνει άμεσα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να μην μείνει παροπλισμένος για άλλους έξι μήνες.

«Ο Ριστόφσκι έλαβε αρκετές κρούσεις από την Ελλάδα. Χωρίς πιθανότητα συνέχισης της καριέρας του στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο φουλ μπακ βρίσκεται τώρα σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για να μην διατρέχει τον κίνδυνο να παραμείνει ανενεργός όλη τη σεζόν. Στην Αθήνα, οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ θεωρούνται πολύ υψηλές και η ηγεσία της ΑΕΚ προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή. Πλέον, γίνεται αγώνας ενάντια στον χρόνο, καθώς η χειμερινή αγορά κλείνει την Κυριακή και οι εμπλεκόμενες πλευρές απέχουν ακόμη πολύ από τη συμφωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Record».