Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λιβάγια

«Ο πρόεδρος της Φενέρ θέλει τον Λιβάγια»!

Στο «στόχαστρο» της Φενέρμπαχτσε φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει  δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fotospor.com», στο οποίο μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται ότι ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και οι Μπασακσεχίρ,Τραμπζονσπόρ με τη δεύτερη να έχει καταθέσει φιλόδοξη προσφορά!
 
Μάλιστα τονίζει ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της Αλί Κος,  τον οποίο θεωρεί ως τον πιο κατάλληλο να πάρει τη φανέλα με το «10» και να  αντικαταστήσει  τον θρύλο της ομάδας Άλεξ ντε Σόουζα, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από μερικά χρόνια.
 
Παράλληλα βάζει στο... κόλπο για τον Λιβάγια και άλλους «μνηστήρες», καθώς ανέφερε ότι «υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και τούρκικες που θέλουν τον 26χρονο Κροάτη. Δυο από αυτές είναι η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ και η Τραμπζονσπόρ! Η πρώτη δελεάζει τον παίκτη με τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η δεύτερη του έχει κάνει μια φιλόδοξη προσφορά! Ωστόσο, ο Λιβάγια μπορεί να είναι κοντά στην Φενέρ, στην οποία βλέπει και καλύτερους οικονομικούς όρους και μακροπρόθεσμη  επιτυχία . Επιπλέον και το πιο σημαντικό ο Λιβάγια θέλει να πάει σε μία ομάδα με παθιασμένο κοινό»!
 
Σ' αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία κρούση, πόσο μάλλον πρόταση, από οποιαδήποτε τουρκική ομάδα για τον Μάρκο Λιβάγια...