Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιακουμάκης

Σ' αυτή την ολλανδική ομάδα ετοιμάζεται να πουλήσει τον Γιακουμάκη η ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Ολλανδία, φέρεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες με την Φένλο για την πώληση του Έλληνα επιθετικού και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ολλανδική ιστοσελίδα «Limburger.nl» αναφέρει, πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών και δεν αποκλείεται, σύντομα ο 25χρονος επιθετικός να μεταβεί στην χώρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, φιλοξενείται και μια ατάκα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, ο οποίος και δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα. «Δεν μπορώ να το σχολιάσω μέχρι να κλείσει η συμφωνία», δήλωσε ο Ίβιτς στην ολλανδική ιστοσελίδα.

Παράλληλα, περί του θέματος αναφέρθηκε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Φένλο, Σταν Βαλκχ, αλλά και ο ατζέντης του Γιώργου Γιακουμάκη. «Δεν μπορώ να πω τίποτα γι ‘αυτήν τη στιγμή», ήταν η απάντηση και των δύο ανδρών.

Θυμίζουμε, πως ο 25χρονος επιθετικός έχει καταγράψει 48 συμμετοχές με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, σημειώνοντας 3 τέρματα. Τους τελευταίους μήνες αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα, ως δανεικός στην Γκόρνικ.