Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δεν περνάει καλά και το δείχνει ο Βράνιες - Στην ΑΕΚ το μυαλό του - Το μήνυμα της Άντερλεχτ στον Ίβιτς (ΦΩΤΟ)

Δεν περνάει καλά και το δείχνει ο Βράνιες - Στην ΑΕΚ το μυαλό του - Το μήνυμα της Άντερλεχτ στον Ίβιτς (ΦΩΤΟ)

Ο Ίλια Ίβιτς αποπειράθηκε να κρατήσει τον Όγκνιεν Βράνιες στα Σπάτα χωρίς κόστος, αλλά η απόπειρά του δεν απέδωσε.

Το μήνυμα της διοίκησης της Άντερλεχτ στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ ήταν σαφές: «Κάνε πρόταση με λεφτά».

Αλλιώς, οι Βέλγοι δεν έχουν καμία πρόθεση να συναινέσουν στη δωρεάν παραχώρηση του Βόσνιου αμυντικού στην Ένωση, στην οποία είχαν καταβάλλει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματά του.

Προς το παρόν ο Βράνιες δεν έχει άλλη επιλογή παρά να συμμετέχει στις προπονήσεις της Άντερλεχτ και να περιμένει. Ο 30χρονος στόπερ δεν γυμνάζεται μόνος του, αλλά με τους συμπαίκτες του.

Όμως, δεν παίρνει μέρος στα φιλικά. Όπως στο τελευταίο με τη Λιλ το προηγούμενο Σάββατο (1/8), στο οποίο ο προπονητής του τον είχε αποκλείσει από την αποστολή.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βράνιες δεν περνάει καλά στις Βρυξέλλες και το επιβεβαιώνουν όσοι συνομιλούν μαζί του. Η διάθεση του Βόσνιου αποτυπώνεται στις εκφράσεις του στη διάρκεια των προπονήσεων. Δεν είναι ευτυχισμένος σε έναν εργασιακό χώρο που δεν τον πιστεύουν.

Ο Βράνιες ξέρει ότι δεν έχει μέλλον στην Άντερλεχτ, αλλά δεν βρίσκει λύση για να γυρίσει στην ΑΕΚ.

Ο ίδιος πιέζει όσο μπορεί για να λύσει το συμβόλαιό του. Το ζήτησε ξανά από τους ανθρώπους της Άντερλεχτ στην τελευταία συνομιλία τους, αλλά έλαβε εκ νέου αρνητική απάντηση.

Αντίστοιχα, ο ποδοσφαιριστής δεν ακούει κάτι ενθαρρυντικό στις επαφές του με τον Ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης του έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα πληρώσει για να τον αγοράσει. «Μόνο ως ελεύθερος» επαναλαμβάνει ο Ίβιτς στον Βράνιες.