Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Πάντα καλούν τον Σκόκο από την ΑΕΚ»

«Πάντα καλούν τον Σκόκο από την ΑΕΚ»

Ο Νάτσο Σκόκο αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς της ΑΕΚ και συχνά συνδέεται με σενάρια επιστροφής στην Ελλάδα.

Το φετινό καλοκαίρι, που ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ, εμφανίστηκαν ξανά δημοσιεύματα για επαφές με την Ένωση.

Το προσδοκώμενο για τους κιτρινόμαυρους δεν έγινε, αφού ο 35χρονος επιθετικός θα μείνει στην πατρίδα του, αλλά για τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Μάλιστα, για να μην ξενιτευτεί ο Σκόκο απέρριψε πρόταση από την Ισπανία σύμφωνα με τον ατζέντη του, Φαμπιάν Σολντίνι, ο οποίος ανέφερε στο «Zapping Sport»: «Ο Νάτσο πάντα ήθελε να παίξει στην Ισπανία, αλλά δεν είχε την ευκαιρία. Και τώρα δέχτηκε πρόταση. Του είπα να εκπληρώσει το όνειρο του, αλλά αυτός μου είπε όχι. Ήθελε να γυρίσει στη Νιούελς. Νιώθει καλά εκεί και θα ήθελε να κατακτήσει τίτλους».

Επίσης, ο Σολντίνι παραδέχτηκε ότι μίλησε με άνθρωπο της ΑΕΚ: «Πάντα τον καλούν ξανά από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Παίρνουν από την Πούμας στο Μεξικό, μας πήραν πέρυσι. Από τη Βραζιλία, από την Κίνα. Από την ΑΕΚ μας καλούν συνέχεια, επειδή στην Ελλάδα τον έχουν αγαπήσει πάρα πολύ».

Κατόπιν, εξήγησε τον λόγο που ο Σκόκο επέλεξε τη Νιούλς: «Τελείωσε το συμβόλαιό του Σκόκο με την Ρίβερ Πλέιτ και είναι ελεύθερος μετά από τρία εξαιρετικά χρόνια. Η απόδοση του Σκόκο είχε μεγάλο αντίκτυπο στη Ρίβερ με τον Γκαγιάρδο. Για αυτό ήταν πραγματική η προοπτική της Ισπανίας, αλλά ο Νάτσο προτίμησε να γυρίσει στη Νιούελς».