Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τα δεδομένα για Τάνκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Λάρσον, Ντικό και ΑΕΚ

Τα δεδομένα για Τάνκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Λάρσον, Ντικό και ΑΕΚ

Ο Μουμάερ Τάνκοβιτς, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο Τζέικ Λάρσον και ο Νουά Ντικό είναι στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Όμως, τα δεδομένα για τον καθένα είναι διαφορετικά.

Ο Τάνκοβιτς είναι αυτός που… ρίχνει γέφυρες, ο Μλαντένοβιτς ανέβηκε στη λίστα, ο Λάρσον αρέσει και ο Ντικό είναι στο… περίμενε.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Ο Σουηδός εξτρέμ έχει απασχολήσει πολύ την ΑΕΚ. Το "σίριαλ" έχει ξεκινήσει από πέρυσι και συνεχίζει, ενώ το συμβόλαιό του με τη Χάμαρμπι λήγει. Τον Γενάρη η μεταγραφή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς έφτασε πολύ κοντά, αλλά το συμβόλαιο που ζήτησε θεωρήθηκε εν τέλει υπερβολικό. Όμως, αυτός είναι που ρίχνει γέφυρες προς την ΑΕΚ, προκειμένου να έρθει. Θα πρέπει, ωστόσο, να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις για να προχωρήσει το deal.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Με το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ να λήγει και να μην γίνεται κίνηση για την ανανέωσή του, ο Ίλια Ίβιτς τσεκάρει την αγορά για κάτι καλύτερο κι ένας παίκτης που κερδίζει συνέχεια έδαφος είναι ο Σέρβος αριστερός μπακ Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη τη Λέγκια Γκντανσκ, αλλά έχει υψηλό κασέ. Πάντως, απασχολεί την Ένωση και θα απασχολήσει ακόμα περισσότερο όσο βαδίζουμε εντονότερα προς το καλοκαίρι.

Τζέικ Λάρσον

Για τον Σουηδό Τζέικ Λάρσον της Έρεμπρο η ΑΕΚ έχει πολύ καλές πληροφορίες και ενδεχομένως να έχει ανέβει στη λίστα της. Είναι μόλις 21 χρονών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ωστόσο, η Ένωση θα ήθελε κάποιον πιο «ψημένο» εξτρέμ.

Νουά Ντικό

Ο Νουά Ντικό, που μένει ελεύθερος από τη Χαλ, είναι μία πολύ καλή περίπωση για την ΑΕΚ. Ο Ίβιτς έχει συγκεντρώσει εξαιρετικές πληροφορίες για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Μάλι. Όμως, δεν είναι ακριβώς εξτρέμ. Είναι περισσότερο δεύτερος επιθετικός. Επομένως, στην ΑΕΚ θα κοιτάξουν την περίπτωσή του μόνο αν πωληθεί ή αποχωρήσει κάποιος.