Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κονέ

«Γκάζια» από τον Κονέ στους παίκτες της ΑΕΚ για τον αποκλεισμό από την Βελέζ

Έκτακτη σύσκεψη μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ και των Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ έγινε σήμερα στα Σπάτα πριν από την έναρξη της προπόνησης. Την περασμένη Παρασκευή, μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Βελέζ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τα είχε... ψάλλει στους «κιτρινόμαυρους» για την εικόνα, τη νοοτροπία τους και το ντροπιαστικό αποτέλεσμα, όπως το χαρακτήρισε ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός.

Νέα «γκάζια» είχαμε και σήμερα στη συνάντηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα από τον Κονέ, ο οποίος εστίασε στους... παλιούς του ρόστερ, σε αντίθεση με τον Μιλόγεβιτς που είχε μιλήσει ενώπιον όλων.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» μίλησε και αυτός σε υψηλούς τόνους έπειτα από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και έγινε πιο συγκεκριμένος, εκφράζοντας την απογοήτευση και του ίδιου αλλά και της διοίκησης της ομάδας.

Ήταν αναμενόμενο άλλωστε ότι στην ΑΕΚ δεν θα άφηναν να περάσει έτσι το... κάζο από την Βελέζ που οδήγησε την ομάδα σε μια μεγάλη αποτυχία με το ξεκίνημα της σεζόν, πριν φύγει μάλιστα ο Ιούλιος. Γι' αυτό και όλοι κλήθηκαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.