Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το απόγευμα στην Αθήνα ο Σάκχοφ - Ανακοινώνει Ραντόνια η ΑΕΚ

Το απόγευμα στην Αθήνα ο Σάκχοφ - Ανακοινώνει Ραντόνια η ΑΕΚ

Ο Γεβγέν Σάκχοφ αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα. Όλες οι διαδικασίες με την Λέτσε έχουν κλείσει κι από χθες το βράδυ στην ΑΕΚ ασχολήθηκαν με τα της άφιξής του στην Αθήνα που με τις συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση.

Ωστόσο, ο 29χρονος Ουκρανός χαφ θα βρεθεί σήμερα στη χώρα μας και μένει να δούμε πως θα κυλήσουν χρονικά οι διαδικασίες, καθώς η άφιξή του γίνεται παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος στο Αγρίνιο (19/9, 20:30). Δεν είναι δηλαδή δεδομένο ακόμη ούτε πότε θα ξεκινήσει με τα ιατρικά τεστ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς ΑΕΚ πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει κανονικά η υπόθεση της απόκτησης του Βεντάντ Ραντόνια.

Ο 19χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ βρίσκεται εδώ κι αρκετές μέρες στην Αθήνα, αλλά από την Ένωση μέχρι τώρα δεν έκλειναν τη μεταγραφή, γιατί υπήρχε εκκρεμότητα με ζήτημα πιθανής οικονομικής αποζημίωσης για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τελικά φαίνεται πως στην ΑΕΚ κατέληξαν πως δεν είναι σοβαρή αυτή η πιθανότητα και πήραν την απόφαση για να τελειώσουν την απόκτηση, με τη μεταγραφή να πρόκειται να ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα.