Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Super League 1: Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

Η Super League 1 στο σημερινό της Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να εισηγηθεί στους αρμόδιους φορείς την επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά της κυβέρνησης φαίνεται ότι υπάρχει η πρόθεση να γίνει δεκτό το αίτημα της λίγκας και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για να γίνονται παιχνίδια με κόσμο τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Ωστόσο, αυτό το «ναι» της κυβέρνησης στο αίτημα επιστροφής του κόσμου θα προκύψει μετά από αρκετές συζητήσεις με την πλευρά της Super League 1 και μόνο με συγκεκριμένους όρους που θα μπουν στο τραπέζι από την επιτροπή των επιστημόνων.

Τα δεδομένα στην περίοδο της πανδημίας μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή κι έτσι η συζήτηση που θα γίνει το επόμενο διάστημα θα έχει και μία σχετική πρόβλεψη, έτσι ώστε η επιστροφή του κόσμου να γίνει μέσα από ένα αυστηρό πρωτόκολλο, ενώ είναι αρκετά πιθανό τα βήματα μίας περαιτέρω (πιθανότατα σε μεγαλύτερο ποσοστό στα γήπεδα) απελευθέρωσης να γίνεται σταδιακά και με επαναξιολόγηση της κατάστασης με την πανδημία.