Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Ο Κλοπ εξήγησε γιατί δεν θα τον δει ποτέ ο κόσμος με σακάκι στον πάγκο!

Φόρμα, ζακέτα, καπέλο που… δεν βγαίνει ποτέ και ενίοτε λαιμουδιέρα για τις κρύες μέρες.

Αυτός είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, έτσι τον έχει αγαπήσει ο κόσμος και δεν πρόκειται ποτέ κανείς να τον δει με καλό σακάκι στην άκρη του πάγκου να φωνάζει για να δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

«Ξέρω πως πολλές φορές δεν είναι τόσο cool, γιατί κάνουμε μια δουλειά που εκθέτει την εμφάνισή μας και έχουμε δημόσια εικόνα, αλλά η μοναδική φορά που σκέφτηκα να το αλλάξω αυτό ήταν στη Ντόρτμουντ. Έβαλα μπλουζάκι και τζιν, αλλά και πάλι δεν αισθανόμουν άνετα. Πιστεύω ότι ο πιο καλοντυμένος προπονητής είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, γιατί έχει casual style και το στηρίζει. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στη δουλειά σου ως προπονητής. Αν θέλεις να έχεις τέλεια εικόνα προς τον κόσμο, τότε ας το κάνεις. Ίσως απλά εγώ δεν είμαι φτιαγμένος γι' αυτό το πράγμα.

Είναι πιο σημαντικό να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, γιατί όποιος και να είναι το πρότυπό σου, απ' όποιον κι αν έχεις επηρεαστεί, δεν μπορείς να κάνεις ακριβώς τα ίδια. Το ντύσιμο είναι απλά ένα κομμάτι του εαυτού μας. Βάλε ό,τι σου αρέσει και ό,τι θέλεις, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτό. Μπορείς να πάρεις τρόπαιο είτε φοράς φόρμα είτε σακάκι. Αρκεί να είσαι άνετος με τον εαυτό σου», είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ.