Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κολάσινατς

Συνέλαβαν την γυναίκα του Κολάσινατς σε αεροδρόμιο του Λονδίνου - Αυτός είναι ο λόγος

Τον περασμένο Ιούλιο, Μεσούτ Οζίλ και Σεάντ Κολάσινατς, δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε δρόμο του Λονδίνου, ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Γερμανού μέσου της Άρσεναλ, με τον Βόσνιο αμυντικό να βγαίνει από το όχημα και να... παίρνει στο κυνήγι τους παραλίγο κλέφτες.

Μετά από αυτό το συμβάν, η σύζυγος του Κολάσινατς, Μπέλα, αγόρασε ένα όπλο τέιζερ (προκαλεί ηλεκτροσόκ), το οποίο είναι νόμιμο στην Γερμανία, εφόσον πριν το έχεις δηλώσει.

Όχι, όμως, και στη  Μεγάλη Βρετανία, με αποτέλεσμα η κυρία Κολάσινατς να συλληφθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπίγκιν Χιλ του Λονδίνου.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου βρήκε το όπλο στις αποσκευές και προχώρησε στην σύλληψη, με την κοπέλα να εξηγεί με κλάματα ότι είχε έρθει σε επαφή με τις Αρχές, για να ενημερώσει ότι κατείχε το συγκεκριμένο όπλο.

«Όλα ήταν μια παρεξήγηση. Το τέιζερ ήταν ακόμα στο κουτί του και δεν είχε μπαταρίες» εξήγησε ο εκπρόσωπος του Κολάσινατς, προσθέτοντας πως «η Μπέλα μπόρεσε να αποδείξει ότι είχε στείλει μέιλ στους αρμόδιους για να εξασφαλίσει ότι μπορούσε να το περάσει στην χώρα. 

Δυστυχώς, εκείνη βρισκόταν στον αέρα με κλειστό το κινητό της, όταν έλαβε ένα μέιλ που την ενημέρωνε ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι παράνομο».

Η Μπέλα αφέθηκε ελεύθερη με προληπτικούς όρους, παρ' ότι η εισαγωγή απαγορευμένων όπλων στη  Μεγάλη Βρετανία τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών.