Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τέλος και ο Φάουστο από τον Παναθηναϊκό – Αυτοί παίρνουν σειρά

Τέλος και ο Φάουστο από τον Παναθηναϊκό – Αυτοί παίρνουν σειρά

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό, ο Φάουστο Τιένθα, ο οποίος πέρασε και δεν… ακούμπησε στους “πράσινους” την περασμένη σεζόν.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αποκτήθηκε μετά το ξεκίνημα του περσινού πρωταθλήματος, ως μία ακόμη λύση στα χαφ, όμως δεν αγωνίστηκε παρά ελάχιστα στην ομάδα, ακόμη κι όταν αυτή είχε ξεμείνει από μέσους στις αρχές της σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης τον χρησιμοποίησε μόνο στο Κύπελλο Ελλάδας (δύο συμμετοχές) και την 31η Ιανουαρίου δόθηκε δανεικός στην Ταραγόνα της Γ’ Ισπανίας. Απέμενε μόνο η λύση του συμβολαίου του, η οποία φέρεται να υπεγράφη σήμερα (10/08), με τον Φάουστο να αναχωρεί για την Ισπανία.

Σειρά πλέον παίρνουν οι επόμενοι παίκτες που δεν υπολογίζονται και έχουν ενταχθεί στο γκρουπ των κομμένων με πρώτους τους Γιόαν Μολό και Κωνσταντίνο Κότσαρη.

Πιο «ζόρικη» δείχνει η υπόθεση του Μπεκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2022 και δεν δείχνει ιδιαίτερη... ζέση για να διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό (παρότι έχει μπει στο γκρουπ των κομμένων), καθώς δεν έχει μέχρι στιγμής άλλες προτάσεις στα χέρια του.