Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πότε και γιατί έγιναν οι μηνύσεις Μαρινάκη - Σουλούκου σε Γκαγκάτση

Πότε και γιατί έγιναν οι μηνύσεις Μαρινάκη-Σουλούκου σε Γκαγκάτση

Στην επιφάνεια ήρθε η διπλή μήνυση από την πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και της γενικής διευθύντριας των Πειραιωτών Λίνας Σoυλούκου, προς τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση. 

Η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς των δύο ισχυρών προσώπων του Ολυμπιακού δεν πραγματοποιήθηκε τώρα, αλλά μετά τις δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί ο Μάκης Γκαγκάτσης στα τέλη του Ιανουαρίου του 2020, στην εκπομπή "Η δίκη" στον τηλεοπτικό σταθμό Open. 

O αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: 

"Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θα πρέπει επίσημα να πάρουν απόφαση αν συμφωνούν η όχι με την προτεινόμενη ποινή. Δεν μπορεί να το αφήσουν στην τύχη του το θέμα. Δεν μπορεί να  απειλεί την Εθνική συνοχή της χώρας. Εκεί μας οδηγούν ο κ. Μαρινάκης, ο κ. Αυγενάκης και τα μέλη της Επιτροπής. Είναι προφανές ότι δεν υφίσταται πολυιδιοκτησία. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε".

"Είναι εθνικό θέμα πλέον, πολιτικό και αθλητικό. Προπάντων είναι πολιτικό το θέμα. Δείτε το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ. Μόνο ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Αυγενάκης ήξεραν ότι θα βγει σήμερα η απόφαση. Μία τέτοια εισήγηση έκανε η ΕΕΑ εν μέσω βαριάς κρίσης στα ελληνοτουρκικά. Οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ θα είναι πρωτόγνωρες. Για μία απόφαση νομικά αστήρικτη και αίωλη, έρχεται ο κ. Αυγενάκης με εντολή του κ. Μαρινάκη και απειλεί την 94χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Το θέμα δεν είναι δικαστικό, είναι εθνικό και πολιτικό".

"Ο κ. Αυγενάκης είναι υπάλληλος του κ. Μαρινάκη. Είναι η ντροπή της Ελλάδας, της Κρήτης και του Ηρακλείου, είναι ντροπή που εκπροσωπεί την κυβέρνηση. Να βγει να μας μιλήσει ο κ. Αυγενάκης και τι να μας πει; Αντί να μας μιλήσει για την υπόθεση του κ.Τζήλου, που σέρνεται εδώ και έναν χρόνο, που είναι ξεκάθαρο ποιοι βρίσκονται από πίσω και με ποια ομάδα συνδέονται, ασχολείται με το ότι ένας συγγενής του κ.Σαββίδη αγόρασε το ξενοδοχείο που μένει η Ξάνθη".