Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λίβερπουλ

Διαρροή από αντίπαλη ομάδα "βλέπει" η Λίβερπουλ για το θέμα των υπαλλήλων της

Η στροφή 180 μοιρών που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ για το θέμα με τους υπαλλήλους της που επρόκειτο να θέσει σε υποχρεωτική άδεια, δεν βρισκόταν στα σχέδια της πολιτικής του συλλόγου.

Η επικοινωνιακή «γκέλα» έβαλε όλους στις τάξεις των “κόκκινων” σε συναγερμό, καθώς είδαν χωρίς να το περιμένουν το πλάνο τους να κυκλοφορεί στον αγγλικό Τύπο και το περιβάλλον της διοίκησης ήδη κυκλοφορεί  σενάρια διαρροής από αντίπαλη ομάδα της Premier League!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Athletic», η επίσημη θέση της Λίβερπουλ στο να συμπεριληφθούν οι υπάλληλοι στην διάταξη της κυβέρνησης για τον κορονοϊό ήρθε μετά την διαρροή, που πιστεύεται ότι προέκυψε από τις εμπιστευτικές πληροφορίες που μοιράστηκαν στην τηλεδιάσκεψη των συλλόγων της Premier League.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να προχωρήσει σε ανακοινώσεις την περασμένη Δευτέρα, όποτε και θα ενημέρωνε κάθε εργαζόμενο μέσω επιστολής για την κίνηση του συλλόγου.  Επίσης το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η ιδιοκτήτρια FSG δεν είχε προβλέψει έτσι κι αλλιώς τον αρνητικό αντίκτυπο που θα προκαλούσε αυτή η απόφαση.