Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τιάγκο Σίλβα

Ένταση διοίκησης – παικτών Παρί Σεν Ζερμέν για τις περικοπές

Η Ligue 1 δεν θα συνεχιστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει αναδειχθεί ήδη πρωταθλήτρια Γαλλίας. Μπορεί να μην υπάρξει αγωνιστική δράση στην Γαλλία μέχρι την εκκίνηση του επόμενου πρωταθλήματος, ωστόσο οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν την μείωση αποδοχών που τους προσφέρει η διοίκηση του συλλόγου.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “L’ Equipe”, οι συζητήσεις αναμέσα σε διοίκηση-παίκτες πραγματοποιούνται εν μέσω έντασης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων Νάσερ Αλ Κελάιφι είναι έξαλλος με αρκετούς ποδοσφαιριστές καθώς εκείνοι δεν απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις του.

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Άραβας επιχειρηματίας είναι παραπάνω έξαλλος με τον Τιάγκο Σίλβα, καθώς θεωρεί τον Βραζιλιάνο αμυντικό υποκινητή της αντίστασης στα αποδυτήρια στην πρόταση της διοίκησης για τις περικοπές μισθών. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αλ-Κελάιφι ότι ο έμπειρος αμυντικός αντιδρά έτσι επειδή εκπνέει το συμβόλαιο του και δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας.