Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ντεμπελέ

«Όχι» της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε η Μπαρτσελόνα στο αίτημα του Ουσμάν Ντεμπελέ να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο Κατάρ, ζητώντας από τον διεθνή Γάλλο επιθετικό να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Ο Ντεμπελέ υποβλήθηκε πριν από τρεις μήνες σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στο δικέφαλο μηριαίο μυ, σε κλινική της Βαρκελώνης που είναι εξειδικευμένη σε τέτοιους τραυματισμούς, έπειτα από την υποτροπή που υπέστη στην προπόνηση της 11ης Φεβρουαρίου.

Όλο αυτό το διάστημα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ειδικά προγράμματα αποκατάστασης, προκειμένου να αφήσει πίσω του το πρόβλημα και να μπορέσει να επανενταχθεί ως τα τέλη Αυγούστου σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς.

Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε να πάει  στο Κατάρ, προκειμένου να αναλάβουν το τελικό στάδιο της αποκατάστασής του οι γιατροί που είχαν θεραπεύσει και τον προηγούμενο τραυματισμό του στο δικέφαλο. 

Όμως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήταν απόλυτα αρνητική και τόνισε στο Γάλλο πως θα πρέπει να μείνει στην Ισπανία, ακολουθώντας τις οδηγίες της ιατρικής ομάδας των «μπλαουγκράνα».

Γεγονός που δεν δέχθηκε με μεγάλη… ικανοποίηση ο Ντεμπελέ, ο οποίος είχε παρουσιάσει τάσεις… φυγής από τη «Μπάρτσα» τον περασμένο Γενάρη.