Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γαβριηλίδης

Τι είπε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου για την συνέχεια της διοργάνωσης

Ο πρόεδρος της Επιτροπής κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για όλα τα θέματα που αφορούν την διοργάνωση και παραμένουν ανοιχτά. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως μπορεί να δούμε τελικό ΠΑΟΚ - Άρης στο Καυτανζόγλειο. 
  
Αναλυτικά όσα είπε ο παράγοντας της ΕΠΟ:

 Γιατί να μην παίξουμε κανονικά στο κύπελλο; Αφού κανονικά θα γίνει το πρωτάθλημα, θα γίνει και το κύπελλο. Αναζητούμε να βρούμε ημερομηνίες μετά τις 19 Ιουλίου για να γίνουν οι δυο ημιτελικοί. 

Ίσως να γίνει και κατά την διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος, γιατί δύσκολα να διεξαχθούν οι 10 αγωνιστικές Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ο ΟΤΕ για να φτάσουμε στο τέλος της διοργάνωσης.

Δεν μπορώ να σας πω κάτι για την έδρα του τελικού. Πάντως το ΟΑΚΑ είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην χώρα, αλλά δεν θέλω να πω τι θα συμβεί αν πάει ο τελικός ΠΑΟΚ - Άρης. Το σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο και σε μια τέτοια περίπτωση θα περάσει μέσα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και από την πολιτεία.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των ημιτελικών θα αποφασίσουμε και θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Πάντως ίσως να υπάρξει διαφορά αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ – Άρης. Υπάρχει η επιλογή του Καυτανζογλείου, που από την στιγμή το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο, μπορεί να φιλοξενήσει έναν τελικό.

Μπορεί να τελειώσουμε νωρίτερα την σεζόν και στις 19 Ιουλίου να γίνει ο τελικός του κυπέλλου. Πρέπει να δούμε το τελικό πρόγραμμα της Λίγκας, να δούμε τις κενές ημερομηνίες και μετά να αποφασίσουμε".