Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Αυτή ήταν Πανάθα από τα παλιά!

Αυτή ήταν Πανάθα από τα παλιά!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον κανονικό Παναθηναϊκό.

Και στην πρεμιέρα το Τριφύλλι έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο της επιστροφής.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει το αύριο. Αλλά το σήμερα ήταν εντυπωσιακό για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μια Πανάθα από τα παλιά!

Διότι χάρηκε μια μεγάλη σε έκταση νίκη και είδε μία σοβαρή ομάδα κι έναν εκπληκτικό Βιτάλ που με το καλημέρα κέρδισε την εξέδρα.

Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο που ο Απόλλων μπήκε δυνατά και ήταν δραστήριος και ζωηρός, ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο και ήταν ουσιαστικός.

Δεν θάμπωσε με την απόδοσή του, όμως είχε οργάνωση στο παιχνίδι του και το καθάρισε εύκολα εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή.

Βέβαια ο Γιοβάνοβιτς θα είναι προβληματισμένος με την άμυνα και ειδικά το κέντρο της.

Ο Απόλλων έχασε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες και δικαιούτο ενός γκολ. Αυτός ο Σάρλια δεν μου γέμισε το μάτι. Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι δεν ταιριάζει με τον Βέλεθ.

Αντίθετα με τον Ρούμπεν Πέρεθ που ξεχωρίζει για την προσωπικότητά του και θα αναλάβει τη δουλειά του προπονητή εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτός είναι το αφεντικό της ομάδας. Ζητάει και παίρνει μπάλα, την κυκλοφορεί άνετα, καλύπτει χώρους, μαρκάρει, γενικά κάνει πολλές δουλειές.

Αλλά ο παίκτης του ματς ήταν ο Βιτάλ. Διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση και είναι γρήγορος.

Έχει ωραίο στιλ όταν ελίσσεται και φαίνεται ικανός να τελειώσει τη φάση μόνος του η, με τις πάσες του να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Όπως έγινε στο 2-0.

Ο Βραζιλιάνος άρεσε πολύ στην εξέδρα. Δεν είναι συνηθισμένο από το πρώτο ημίχρονο οι οπαδοί να φωνάζουν το όνομά του.

Και μακάρι για το παιδί και την ομάδα του η συνέχεια να είναι καλύτερη.

Καλός ήταν ο Διούδης και θετικότατος ο Χουάνκαρ.

Ο Κώτσιρας θέλει χρόνο, όμως ξέρει καλά τη θέση και εκτιμώ ότι θα βοηθήσει.

Ο Καρλίτος δικαίωσε τον προπονητή του και στην πορεία θα φανεί αν τα νέα αποκτήματα βοηθήσουν αυτόν, τον Ιωαννίδη και τον Μακέντα να πετύχουν αρκετά γκολ.

Ο Λούνγκβιστ δεν βγήκε από τα αποδυτήρια, ενώ ο Παλάσιος αγωνίστηκε ελάχιστα και είχε μια καλή προσπάθεια. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί χρόνο.