Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πανιώνιος

Απομακρύνεται η Super League 2 για τον Πανιώνιο, δεν μπαίνει οριστικά ο Τσακουμάκος

Το όνειρο της συμμετοχής στην Super League 2 αρχίζει και απομακρύνεται για τον Πανιώνιο. Ο Γιάννης Τσακουμάκος μετάφερε επίσημα στην Διοικούσα Επιτροπή μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Αργύρη Λίβα σε συνάντηση που έγινε σήμερα, ότι δεν μπαίνει στην ΠΑΕ. 

Η πλευρά του επιχειρηματία ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία που προέκυψε έπειτα από τον έλεγχο και τις διαπραγματεύσεις με τους πρώην παίκτες. Εκεί διαπιστώθηκε πως το άνοιγμα είναι μεγαλύτερο από ότι αρχικά υπολογιζόταν.

Ο υποψήφιος επενδυτής υπολόγιζε πως από τα συνολικά χρέη προς τρίτους που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, θα του αντιστοιχούσαν περίπου τα μισά μετά και τους διακονονισμούς.

Στις επαφές που έγιναν με τους πρώην παίκτες δεν βρέθηκε η χρυσή τομή καθώς αρκετοί δεν έριχναν νερό στο... κρασί τους, ενώ δεν βρέθηκε και λύση μέσω άλλου τρόπου προκειμένου να καλυφθεί η «διαφορά» στο έξτρα ποσό μέσω κάποιας χορηγίας.

Ο Πανιώνιος μετά από τις συγκεκριμένες εξελίξεις βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η παρουσία του στην Super League 2 είναι κυριολεκτικά στον «αέρα».

Για να προκύψει ολική ανατροπή, να μην αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική ο Ιστορικός, θα χρειαστεί είτε να βρεθεί άλλος επενδυτής είτε «συμπαίκτης» που θα αναλάβει μέρος των χρεών. Κι αυτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο τη δεδομένη στιγμή.