Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνεργασία με ομάδα-έκπληξη για Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη!

Συνεργασία με ομάδα-έκπληξη για τον Survivor Σάκη Κατσούλη και τον Διονύση Χιώτη!

Στροφή στην καριέρα τους αποφάσισαν να κάνουν οι Σάκης Κατσούλης και Διονύσης Χιώτης, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τον Αγιο Ιερόθεο, ώστε οι τερματοφύλακες της ομάδας της Γ’ Εθνικής να πηγαίνουν για προπονήσεις στην Ακαδημία των δύο που αφορά αποκλειστικά την εξέλιξη και ανάδειξη γκολκίπερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άγιου Ιερόθεου:

«Συνεργασία με τους Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη.

Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας. Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με την ακαδημία που έχουν δημιουργήσει οι Διονύσης Χιώτης και Σάκης Κατσούλης οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων. Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ' την α' ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδό του».