Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Football League: Προχωρούν στον Ηρακλή το πλάνο για το ΑΦΜ της Τρίγλιας

Football League: Προχωρούν στον Ηρακλή το πλάνο για το ΑΦΜ της Τρίγλιας

Οι επαφές ανάμεσα στον Ηρακλή και την Τρίγλια για την υπόθεση του ΑΦΜ συνεχίζονται και ήδη έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα, στα οποία θα πρέπει να δοθούν λύσεις για «τρέξουν» οι εξελίξεις.

Αρχικά, βασικό μέλημα τόσο των ανθρώπων του Ηρακλή όσο και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Τρίγλιας, Στράτου Ευγενίου, είναι το νέο εγχείρημα να είναι βιώσιμο.

Οι κυανόλευκοι καλούνται να παρουσιάσουν ένα πλάνο για την επόμενη μέρα που θα εξασφαλίζει πως η προσπάθεια, που πάει να γίνει, δεν θα οδηγηθεί σε «ναυάγιο».

Για αυτό τον λόγο στον «Γηραιό» επιδιώκουν να υπάρχει άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Επιπλέον, οι άνθρωποι του Ηρακλή θέλουν να οχυρώσουν νομικά την όλη προσπάθεια, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της ΠΑΕ είτε με παλαιότερες οφειλές είτε εξαιτίας κάποιου άλλου προβλήματος.

Παράλληλα, ερευνούν τον τρόπο με τον οποίο θα αλλάξει έδρα η ομάδα της Χαλκιδικής, χωρίς να συναντήσει εμπόδια.

Τέλος, οι κυανόλευκοι καλούνται να παρουσιαστούν έτοιμοι οικονομικά, ώστε να προχωρήσουν στην απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Τρίγλιας, με το τίμημα να μην είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς Ηρακλή πως τα χρήματα για να προχωρήσει η όλη προσπάθεια θα βρεθούν μέσα από την οικογένεια του συλλόγου που δείχνει συσπειρωμένη για την επανεκκίνηση του τμήματος ποδοσφαίρου.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών θα συναντηθούν εκ νέου μέσα στις επόμενες μέρες, με διάθεση να δώσουν λύσεις στα ζητήματα που υπάρχουν για να γίνουν βήματα προς τη συμφωνία.