Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σωκράτης Παπασταθόπουλος

ΒΙΝΤΕΟ: Το σχόλιο του Σωκράτη για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ

Την άποψή του για την κλήρωση του Europa League που έφερε τον Ολυμπιακό ξανά αντιμέτωπο με την Άρσεναλ εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. 

Ο διεθνής στόπερ μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού για: 

Ότι θα παίξει με την Άρσεναλ: Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό. Μέχρι πριν από έναν, ενάμιση μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια για να επαναληφθεί ότι έγινε πέρυσι.

Τις διαφορές της Άρσεναλ σε σχέση με πέρυσι: Διαφορές δεν έχει πολύ μεγάλες. Είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα με δύο τρεις προσθήκες. Είναι πολλά σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Η Άρσεναλ έχει ποιότητα αλλά έχει σημεία να τους χτυπήσουμε και να κάνουμε ζημιά.

Το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση: Το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πιστεύω πως και ο προπονητής έχει ήδη στον νου του την τακτική, την οποία θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και καλή ημέρα πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες.