Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Αποκάλυψη από Πέτερ Σμάιχελ: «Η UEFA σκεφτόταν να χάσει η Δανία στα χαρτιά αν δεν έπαιζε»!

Ο παλαίμαχος άσος και πατέρας του Κάσπερ Σμάιχελ, που υπερασπίζεται τα γκολπόστ της Δανίας στο Euro, ήταν από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα επικριτικός με την απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι με τη Φινλανδία μετά από όσα συνέβησαν με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Σε νέες δηλώσεις του, μάλιστα, ο Πέτερ Σμάιχελ έδωσε νέα διάσταση στο θέμα, αναφέροντας πως: «Είδα ένα επίσημο απόσπασμα από την UEFA χθες, λέγοντας ότι ακολουθούσαν τις συμβουλές του παίκτη, ότι οι ποδοσφαιριστές επέμειναν να παίξουν, αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει να είναι η αλήθεια. Ή είναι το πώς βλέπεις την αλήθεια.

Έμειναν με τρεις επιλογές. Η μία ήταν να παίξουν αμέσως και να αγωνιστούν για τα τελευταία 50 λεπτά. Η άλλη ήταν να αγωνιστούν την επόμενη μέρα στις 12:00 το μεσημέρι και να τελειώσουν τα 50 λεπτά και η τρίτη επιλογή ήταν να χάσει η Δανία το παιχνίδι 3-0, αν δεν κατέβαινε να παίξει.

Λοιπόν, επεξεργαστείτε το μόνοι σας. Ήταν η επιθυμία των παικτών να παίξουν; Είχαν πραγματικά κάποια επιλογή; Δεν νομίζω ότι είχαν. Όπως μπορείτε να ακούσετε από τη συνέντευξη Τύπου τον προπονητή, λυπάται σοβαρά για την επιστροφή των παικτών στο γήπεδο».