Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το «θαύμα» του Έρικσεν: Ο ευρωπαϊκός Τύπος για το περιστατικό που συγκλόνισε (ΦΩΤΟ)

Το «θαύμα» του Έρικσεν: Ο ευρωπαϊκός Τύπος για το περιστατικό που συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη (ΦΩΤΟ)

Για «θαύμα» κάνει λόγο στην πλειοψηφία του ο ευρωπαϊκός Τύπος όσον αφορά τον Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στο χθεσινό παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία για την 1η αγωνιστική του Euro 2020.

Η «Marca» στο πρωτοσέλιδο της τονίζει «Έχουμε τους πρωταθλητές του Euro. Τους γιατρούς». Η «AS», από την πλευρά της, αναφέρεται στον αγώνα που έδωσε ο Δανός άσος και οι γιατροί για να τον κρατήσουν στην ζωή, ενώ η «Mundo Deportivo» γράφει «Σώθηκε».

Στην Αγγλία η «Daily Star» κάνει λόγο για το «θαύμα στο χορτάρι», ενώ η «Mirror» μιλάει για το θαύμα στον αγωνιστικό χώρο, με τον πρώην άσο της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν, να καταρρέει στο γήπεδο. Ανάλογος και ο τίτλος της «Sunday People» που αναφέρεται στο θαύμα της σωτηρίας του Δανού άσου. Το περιστατικό του Έρικσεν και στην πρώτη σελίδα της «Telegraph», ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει για την «Mail», τους «Times», αλλά και την «Express». 

Στην Ιταλία η «Gazzetta dello Sport» έχει τίτλο «Σε περιμένουμε» όσον αφορά τον Έρικσεν και την Ίντερ, ενώ η «Corriere dello Sport» κάνει λόγο για θαύμα. 

Η γαλλική «L' equipe» κάνει λόγο για έναν αγώνα για την ζωή, όσον αφορά το περιστατικό με τον Έρικσεν. 

Για θαύμα κάνει λόγο στην ηλεκτρονική της έκδοση και η γερμανική «Bild».